Ervaar terug vrijheid in je onderneming met een sterke online structuur

Je aanbod werkt, je onderneming doet het goed (stabiele 6k+ maanden), maar je komt tijd tekort om extra groei te bekomen

Door het opzetten van efficiënte en geautomatiseerde workflows, een slimme klantreis en automatische salesroutes kan jij meer impact maken, zonder dat dit ten koste gaat van jouw tijd en energie.

GELD IS NIET ALLES

Jij wilt een geautomatiseerde online structuur, zodat je onderneming voor jou én je vrije leven werkt, 24/7.

1:1 Traject

Next level én meer vrijheid? Jij bent klaar om meer impact te maken door een sterke online structuur op te zetten. 

Gratis Quiz

Ontdek of jouw bedrijf klaar is om je een continu vrijheidsgevoel te geven.

 

Hi, ik ben Melissa!

Ik werk vanuit Peru, een jaar geleden volgde ik (en mijn gezinnetje, boys mom van 2) eindelijk mijn hart als avonturier en creëerde ik mijn versie van een vrijer leven. En bij een vrijer leven hoort geen vaste job, maar het ondernemerschap, zodat ik kan werken wanneer ik wil en van waar ik wil (of toch zo goed mogelijk). Om deze verandering te maken moesten we echt wel doorzetten en vechten voor onze droom. Zo een grote verandering gaat ook gepaard met veel obstakels en problemen, gelukkig vind ik problemen oplossen altijd een geweldige uitdaging. 

Wie ben ik dus? Een creatieve probleemoplosser en doorzetter. Gooi daarover een sausje van ingenieur en je hebt iemand die strategisch met je meedenkt hoe je meer vrijheid kan creëren door de juiste systemen en automatisaties op te zetten.

Dus wil jij ook meer ruimte en vrijheid creëren in je onderneming (en/of je leven)? Wil je meer geld verdienen in minder tijd met jouw business? En wat meer tijd doorbrengen met je kindjes of meer reizen? Dan zit je bij mij goed. Ik help je je bedrijf volledig te automatiseren mét oog voor een goede klantreis!

“Altijd fijn als het gelijk vertrouwd voelt in verbinding met de andere, in dit geval met Melissa. Ze heeft een heel fijne open en vriendelijke houding. Ik vond het erg fijn dat ze met mij mee wilde kijken achter de schermen van mijn bedrijf. Uiteindelijk bleek het zo slecht nog niet te zijn en dat koppelde ze ook terug. Samen hebben we gekeken hoe we het kunnen optimaliseren en gemakkelijker voor de klant en mezelf kunnen maken. Ook heel fijn om iemand te ontmoeten die net als ik ergens de tanden in kan zetten en denkt als het linksom niet lukt dan gaan we rechtsom. Melissa heeft ook een aantal tips aangedragen om andere tools in te zetten wat ik heel waardevol vind en op deze manier ook gemakkelijker verder kan. Ik zal Melissa zeker aanraden om haar waardevolle kennis, vriendelijkheid en gedrevenheid om de ander verder op weg te helpen.

Melissa dank je wel voor al je hulp achter de schermen, het word enorm gewaardeerd!”

Liefs Dyonne

Screenshot_20230705_114855_Instagram

Laten we samen kijken wat mogelijk is!